dimarts, 18 d’abril del 2017

Setmana Santa a Can Clapers!

Llumins, Nàufrags i Pingüins vam passar unes estupendes colònies de Setmana Santa a Can Clapers. Ens va fer un temps fantàstic i ens ho vam passar d’allò més bé. Fins i tot vam tenir temps d’assajar Caramelles!








Vam arribar tots junts el dissabte dia 8. Un cop allà els més petits vam fer alguns jocs de coneixença i confiança. Després, ens vam assentar en una ombreta per dinar tots plegats.
L’hora lliure va ser molt divertida perquè vam fer cabanyes entre els arbres!
Més tard, nàufrags i llumins vam descobrir que a les rodalies de Can Clapers hi vivien uns éssers molt peculiars i característics: els Clapis! Així, amb unes quantes proves vam poder aprendre el seu divertit idioma.
Per altra banda, mentre els petits apreníem a parlar l’idioma Clapi, els Pingus havien d’estar molt atents, ja que van jugar a una mena de ‘6 a Traïció’. Havien de descobrir si els membres del grup deien la veritat o mentien. En grups de 6 o 7, cada infant tenia un paper amb un sí o un no i havien d'aconseguir quedar-se amb el sí, si ja el tenien des del principi, o convertir el no en un sí descobrint si els seus companys explicaven històries certes o falses.

Abans de sopar vam assajar les cançons i balls de caramelles. Durant el joc de nit, nàufrags i llumins vam seguir el rastre dels Clapis: pèls, roba... vam trobar de tot, fins i tot vam sentir-los a la llunyania! I ben cansadets vam anar a dormir.

-       I què van fer els Pingüins després de sopar?
Van jugar a ‘Atrapa un millón’ tot demostrant la seva cultura. Consistia en endevinar, entre tots, quina de les tres respostes era la correcta, va ser molt emocionant!
En acabar, alguns van anar a dormir i altres fora de les habitacions es van quedar una estona fent xerinola.

L’endemà ...
Al matí i havent esmorzat, vam saber que tocava buscar els materials i objectes amb els quals els clapis mengen, així que vam fer una petita excursió tots junts pels boscos del voltant. Ben cansats i acalorats vam tornar a Can Clapers per fer un bon dinar. Després, els més petits vam fer un taller molt xuli: instruments de percussió decorats i personalitzats al gust de cadascú!

-          -  EI!!!! Els Pingüins vam jugar al Pasapalabra i si fallàvem la resposta havíem de fer un circuit de fitness. Finalment, vam jugar també a la figa i al Tot s’hi val!


Al cap d’una estona era hora de berenar i després cada grup va dedicar-se assajar caramelles. Els Pingus no caramellaires es van dedicar a fer castells! Mireu:


Després de sopar,  els Pingüins van anar al camp del costat per fer una apassionant ‘Bandera a tres bandes’. Nàufrags i Llumins van descobrir que participarien als Clapiòscars, on havien de passar vàries proves per classificar-se per alguna de les categories: millor actor, millor banda sonora o millor pel·lícula. Així, havent cantat, actuat, representat i ballat tots començàvem a badallar i era hora d’anar a dormir.

Kikiriki!!!!! Amb un sol radiant ens llevàvem al nostre últim dia de colònies. Tocava esmorzar i fer serveis: netejar l’exterior, les habitacions, el menjador... tots junts ho vam fer molt bé!
Després, vam fer uns quants jocs per fer gana per dinar. Tot recollit i havent dinat van arribar les 16h i amb això hora de marxar cap a casa!

Han estat unes colònies fantàstiques... ja tenim ganes de les d’estiu!!!!!

Aquí us deixem un vídeo resum d'aquests dies. Esperem que us agradi!



Moltes abraçades,

Llumins, Nàufrags i Pingüins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada