dimarts, 3 de maig del 2016

Pingus ens quedem a dormir als locals

Aquest cap de setmana passat, el grup de pingüins varen preparar una acampada, per tal que els segons més xics del centre aprenguessin a muntar una botiga de campanya, denominada popularment com a tenda.




 Però per culpa de les previsions de pluja (al final no va ploure pas, sinó que va fer un sol de Déu!!!!!) que hi havia els monitors van decidir quedar-se als locals de safa, i fer la mini sortida a Manresa mateix.


Dissabte al matí ens vam endinsar en l'aventura de fer una excursió, per tal que ens entrés la gana abans de dinar, al Santuari de la Salut. Un cop arribàrem allà, ens vam animar a buscar dos o 3 geocachés que hi han al voltant del Santuari. Després de trobar-los tots, van ser més fàcils del què esperàvem, vam obrir la carmanyola o vam agafar l’entrepà i vam començar a endrapar el dinar tant bo que portàvem de casa.

Ben dinat agafàrem les motxilles i prenguérem el camí de tornada cap al MIJAC de la Sagrada Família.

Quan vam arribar als locals, els monitors ens van deixar  una estona de temps lliure.
 
Després  del temps lliure agafarem una pilota de rugbi i vam aprendre a jugar una miqueta a rugbi.

Després d’una estona jugant a rugbi vàrem fer una paradeta per berenar.

Després de berenar, ens vam posar a jugar a uns jocs de taula beeeennnn xulos!!!!

Acabada l’estona dels jocs de taula vam agafar una guitarra i vam cantar unes quantes cançons mentre esperàvem el sopar.

A ben sopat, els monitors ens van posar una pel·lícula d’allò ben divertida, i sorpresa!!! Unes crispetes van entrar per la porta per tal de gaudir-les amb la pel·lícula.

Després de la pel·lícula ens disposàrem ha anar a dormir.

L’endemà al matí ens llevàrem i ens férem la motxilla, després d’això ens esperava un esmorzar d’allò més bon, uns croissanets del Sobrevias.

Després d’esmorzar vam fer uns jocs varis i acabats ja va ser l’hora de tornar a casa.

OOOOHHHHHHHH.

PD: Aquests del temps mai n’encerten ni una os pedrera.

Els Pingüins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada