dilluns, 2 de maig del 2016

CAP DE SETMANA ALS LOCALS!

Hola hola!!

Els Rovellons aquest cap de setmana passat haviem d'anar d'acampada però hi havia previsió de pluja, així que vam passar un magnífic cap de setmana als locals del Mijac!

Vam arribar a les cinc de la tarda del dissabte i vam fer alguns jocs, primer futbol però van començar a caure quatre gotes i vam anar a fer jocs interiors. Llavors, vam deidir com pintariem les parets del nostre local!

Més tard tocava fer el sopar... per grups vam cuinar sopa i salsitxes. Després, com a joc de nit, vàrem anar al pati de la Font i vam fer unes quates proves per ser el millor equip supervivient: danses, cançons, relleus amb diverses dificultats i objectius, etc.  Al acabar, vam anar al local on dormíem, vam xerrar una estona i vàrem anar a dormir.

Al matí de diumenge ens vàrem llevar ben d'hora per poder disfrutar del sol que feia! Després d'esmorzar, vam anar al Parc de l'Agulla caminant tot xino-xano. Un cop allà vam jugar durant tot el matí. Vora al migdia vam tornar cap al cau per fer el dinar i fer l'útlim àpat junts del cap de setmana. Després, vam netejar els locals que havíem utilitzat aquests dies per deixar-ho tot net i polit.

Finalment va fer un sol espatarrant gairebé tot el cap de setmana...!


Fins aviat!




ROVELLONS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada