dijous, 9 de juny del 2016

Llamps i Trons excursionistes!

Hola hola!!


Aquest final de curs, el grup de Llamps i Trons hem fet dues súper excursions!



La primera d'elles va ser el dissabte 21 de maig. Vam pujar el Collbaix de bon matí i amb un sol radiant al cel que ens va deixar a tots ben torradets! La nostra aventura va començar i acabar al congost i ens va servir com un entrenament per a les nostres futures travesses. És per això que vam escollir el camí més intrèpid i costerut del cim. Aquí, una foto del trencaclosques (i mai millor dit!) que vam fer a dalt.





Ens va agradar molt contemplar les vistes de la nostra comarca als nostres peus. Quina meravella!



La segona d'elles va ser el passat dissabte dia 4 de juny. Vam iniciar el nostre trajecte a Santpedor seguint el camí de la Sèquia fins a arribar al Parc de l'Agulla. Durant el camí ens vam topar amb una cortina de mosquits, "bitxitus", uns companys de Crist Rei i vam fer una petita visita a l'Església de Sant Iscle, tot amenitzant-ho amb uns enigmes. 

Un cop al parc, vam dinar i ens vam entretenir jugant. En aquesta foto estàvem comprovant els límits de les instal·lacions del parc.





En general, van ser dues matinals plenes d'esport, diversió, companyerisme i ambient mijaquer! Aquí us deixem la foto final que ens vam fer al parc per acomiadar el curs com a grup!







Llamps i Trons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada