dilluns, 4 de maig del 2015

Sortida de Setmana Santa Llamps i Trons

Els passats dies 28, 29 i 30 de març els Llamps i Trons vam anar de colònies a Can Clapers d’Artés (per primer cop sols en una casa molt misteriosa).
Abans, però, vam fer un joc de pistes que ens va costar bastant de trobar pel mig del poble i sense els munis!




Al parc de l’Ajuntament és on vam dinar i esperar els companys que van arribar xic més tard. Un cop tots reunits vam començar a caminar cap a Can Clapers on ens esperaven dos munis amb les motxilles de tots nosaltres, la Maria i el berenar.

Després vam fer un taller que ens va agradar moltíssim (estrany de nosaltres...). Es tractava de fer un clauer amb serpentines. N’hi ha que vam fer més d’un!
Abans de sopar una mica que música, guitarra, cançons, joc de les cadires amb la cançó de “a ca la iaia” i futbol.

Ben sopat vam explicar alguna història de por i el conte del Conill Setrill abans d’anar a dormir.

Diumenge al matí vam esmorzar i vam tenir temps lliure fins l’hora de dinar. Alguns monitors i nens vam aprofitar per anar a buscar romaní pel bosc de cara els ramillets de caramelles.  



Ens vam passar la tarda jugant pels camps que teníem al costat mateix de la casa i també vam assajar els balls de caramelles.

Després de sopar vam viure (tan nens com monitors) una experiència única! Un joc de por on es tractava d’anar per parelles pel mig del bosc seguint la corda que hi havia d’arbre a arbre per anar a buscar els munis desapareguts.

L’endemà al matí vam fer els serveis tan ben fets que semblava que ningú hagués passat els dies allà (som uns cracs!). 


Després vam assajar més balls de caramelles. Aleshores, vam agafar el taller dels clauers que ja s’havia assecat i vam dinar ràpid perquè els pares ens venien a buscar just després.


Vam passar uns dies que tenim moltes ganes de repetir tots junts! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada