dilluns, 6 d’abril del 2015

CARAMELLES 2015


Un any més les Caramelles  han portat les cançons i balls tradicionals (alguns potser no tant) a diferents indrets del barri.

La tarda de dissabte va començar amb la visita a la Residència de la Sagrada Família i tot seguit sense perdre un minut va ser el torn de la Residència de la Font dels Capellans. Ambdós llocs varem poder compartir grans moments amb els avis i avies, familiars i personal del qual vam rebre un magnífic tracte.

La tarda encara ens deparava una darrera parada a l'Hospital de Sant Andreu, on a part de l'Hospital també vam cantar a la Residència. Malgrat anar molt justos de temps vam poder cantar a les diferents plantes i ballar a l'exterior. Gràcies, doncs, a la gent que ens va esperar pacientment.

A la nit a dins l'esglèsia, un cop finalitzada la missa, es va cantar i ballar de nou. I així vam superar el primer dia amb èxit.

Diumenge al matí la ruta va començar per l'Hospital de Sant Joan de Déu i tot seguit vam passar per la Clínica Sant Josep. Grans experiències, com sempre, que ens fan venir ganes de repetir-hi cada any.
Al migdia davant de l'esglèsia es va cantar i ballar per posar el punt final a les Caramelles 2015 que van comptar amb la participació de tots els grups del centre. Va tenir per això un càracter emotiu donat que el grup de grans, les Cokes, van fer el seu darrer ball com a grup.

Les Caramelles 2015 també han servit per recordar la monitora que en va deixar fa 2 anys a través del "Ball de l'Anna".



Agraïments pels que ho han fet possible:
Residència de la Sagrada Família
Residència de la Font dels Capellans
Hospital de Sant Andreu
Hospital Sant Joan de Déu
Clínica Sant Josep
Parròquia de la Sagrada Família
Músics SAFA
MagCaru
Climbar






VISCA LA PASQUA FLORIDA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada