dijous, 20 d’abril del 2017

Travessa de setmana santa Llamps i Trons

Aquest any els llamps i trons vam fer una travessa pel voltant de Manresa des de divendres a la tarda fins diumenge!






El divendres vam quedar tots al Mijac a les 6 de la tarda amb les motxilles preparades per marxar. Vam caminar 6 km fins a Sant Fruitós, vam berenar en un parc i vam dormir al Mijac de Sant Fruitós (Mijac Estel Amic), pel joc de nit vam sortir a fora i vam fer varis jocs de pensar (la caixa de música, la illa deserta, ...).







Dissabte ens vam despertar amb molta energia i just després d'esmorzar vam anar caminant fins al cau passant per Sant Benet de Bages i Viladordis (on vam parar per dinar un excel·lent plat de pasta). Després de dinar i descansar una mica vam acabar d'arribar a Manresa. Llavors vam preparar el sopar (puré de patates amb salsitxes) i ens ho vam menjar. El joc de nit va ser mirar la pel·lícula "El Show de Truman".








Finalment el diumenge ens vam despertar i vam esmorzar. Aleshores vam anar a jugar a la font aprofitant que feia molt bon temps. Al cap d'una estona els de caramelles van marxar a practicar el ball mentre la resta seguia jugant a la font. I per últim vam fer una barbacoa per dinar i estava tot molt bo i ens van venir a buscar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada