dijous, 5 de gener del 2017

Sortida de Nadal de Llumins i Nàufrags!

Els passats 27, 28 i 29 de desembre els més petits del Mijac van anar de colònies de Nadal. Així doncs, Llumins i Nàufrags van passar uns dies fantàstics a Castelladral jugant, rient, caminant, compartint, cantant, ballant...







Aquestes colònies de nadal els llumins i nàufrags vam anar a la casa de colònies de Castelladral. Eren les primeres colònies del grup del llumins i van aguantar molt bé el ritme dels irreductibles nàufrags!
El primer dia era ambientat en el territori del Congo on vam haver de superar diverses proves per tal d’aconseguir els passos de ball del la dansa de la pluja, tan i tan necessària per passar la sequera que ens van dir que havíem de combatre. La dansa va tenir tal èxit, que es va repetir un cop i un altre. Abans de sopar va tocar fer una mica de cançoner, com sempre els grans “hits” van ser els més cantats. 

A més, vam celebrar l'aniversari del Pau i del Lluís!

 A la nit tenim vam fer el joc del contrabandista on havíem de ser capaços de transportar l’objecte sense que el defensor ens el trobés, realment es van descobrir llocs francament difícil de trobar l’objecte. 



El segon dia un flautista de Viena havia perdut la flauta al poblet de sant Cugat del Racó, així que no ens va quedar més remei que anar a buscar la flauta desapareguda que ens va portar a fer un excursió d’allò més entretinguda. La flauta va resultar que estava amagada a la vora de la porta de l’església del poble! Després de fer uns quants jocs més i que el sol anés baixant vam enfilar el camí de tornada a Castelladral.

A la tarda vam fabricar unes marques amb llaunes i arròs, això sí, cadascú hi va donar el seu toc personalitzant l’instrument. La vetllada de la nit ens va fer pensar ja que era un trivial amb preguntes i proves sobre: arquitectura, música, arts escèniques i literatura, va estar molt igualat entre tots els grups! Amb tot això, una innocentada (era dia 28!!) per part dels munis va fer espantar-nos una mica durant una estoneta però després vam riure tots junts recordant el susto!


El darrer dia el que ens va dur més feina va ser fer motxilles i fer serveis per deixar la casa impecable. Després d’uns quants jocs per esbargir-nos de la feina feta i de fer un bon dinar, ja va ser hora de marxar... Les colònies van passar voltant!



Ens veiem el dia 14 amb l'inici d'un nou trimestre ple de sorpreses!!
Fins aviat Saferus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada