dijous, 31 de març del 2016

Travessa de Port a Port dels LLiT!

Però quina primera travessa!!!!!!!!!!! Aquesta Setmana Santa els Llamps i Trons vam fer la nostra primera travessa (Portbou - Porta de la Selva).




Els LLiT vam batejar la travessa molt d'hora al matí combinant trens fins arribar a Portbou. 











Per sort o per desgràcia vam començar fent la part més dura de la travessa amb un desnivell de 400 metres. Tot i això, la vam superar com uns campions i vam passar la nit a un càmping de format familiar a Llançà. 



L'endemà al matí, la pluja ens va despertar i, malgrat que parés durant una horeta, no ens en vam poder deslliurar al caminar. 




Xops i encapalinats ens van donar la benvinguda al càmping del Port de la Selva. Aquest dia, fins i tot, ens vam dutxar!!!! (no tots...)






El darrer dia el vam iniciar amb molt bon peu, vam tenir temps de practicar el magnífic ball de caramelles (en una plaça florida jeje) abans d'agafar el primer tren direcció Barcelona. 












Cal dir que tots els dies van estar marcats d'alegria, felicitat i molt bon rotllo entre nens/es i monitors. 



Com a curiositats podríem destacar els pijames fora de la motxilla, el robatori de tots els rellotges, els motxilleros geperuts, les molestes cantimplores saltant d'una banda cap a l'altra d'algun coll, la gran passió de tots els nens a l'hora de cuinar i els boníssims acudits compartits. 





Ens veiem molt aviat travessa d'estiu!!


Llamps i Trons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada