dissabte, 23 de gener del 2016

Colònies de Nadal dels Paxios a Rocafort

Com es tradició, el passat 27 de desembre els PAXIOS ens vam disposar a marxar de colònies a Rocafort. Van ser uns dies divertits per tots.
Motxilles fetes i materials al cotxe, vam sortir dels locals a mig matí, ens esperaven 3 dies plens d’emocions i d’aventures.

Un cop arribats a la rectoria de Rocafort ens vam trobar al nostre estimat amfitrió Roger. Ens vàrem instal·lar i un cop acabat ens vam partir en grups de 3 persones per fer una mica de teatre i fer uns riures entre nosaltres. Un cop acabat vam dinar el menjar que havíem portat de casa. Ningú s’ho esperava però tothom ho sabia, tocava fer serveis. Digestió feta i serveis completats, uns magnífics jocs de tarda ens esperaven.
Vàrem jugar a 'Matar conills' en el qual quan la pilota ens tocava aquella part del cos deixava d’existir i per tant se’ns feia més difícil el jugar. També vam jugar al ninja explosion, però se’ns va començar a fer fosc i vam aprofitar per anar a berenar.

Després de berenar vàrem dur a terme un joc d’expressar emocions.
Llavors alguns vàrem fer el sopar, mentre altres fèiem petar la xerrada. A la nit vam fer el típic joc de 'La figa' i com que estàvem cansats vam anar a dormir.

El dia següent vam esmorzar de gust i havent finalitzat els serveis vam fer una gimcana de varis jocs a l’interior. A la tarda vam jugar a un joc inventat pels nostres monitors i ha sigut un dels millors jocs que hem jugat mai. El joc es tractava de les 10 passades amb camps semàntics. Llavors per acabar d’amenitzar la tarda vam fer un intent fallit de jugar a futbol xinès, ja que feia molt de fred, però els nostres monitors tenien una alternativa preparada per fer a l’interior: un joc d’explicar històries. 

Després ens van fer la primera innocentada de la sortida i ens van dir que havíem robat diners a l’amo de la casa, però òbviament nosaltres no ens la vàrem creure. Tot i així ens van gastar una segona innocentada, i aquesta sí que ens la vam creure. Un cop acabada la innocentada vam anar a dormir.

El dia següent un cop acabats d’esmorzar vàrem fer els serveis per deixar la casa ben neta, i un cop acabat vàrem tenir temps per jugar a pilota a l’exterior. Vàrem fer el últim dinar de la sortida i més tard ens van venir a buscar els pares per tornar a casa després d’uns dies fantàstics i amb molt bona companyia.



Els Paxios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada