dimecres, 20 de gener del 2016

Colònies de Nadal de Llamps i Trons i Rovellons

Els dies 27, 28 i 29 de Desembre els Rovellons i els Llamps i Trons vam anar de sortida de Nadal a la Rectoria de Vespella (Gurb) a una casa petita i acollidora.
Després de dir adéu dels papes vam fer un joc per conèixer-nos més a fons entre els dos grups.  Tot seguit, vam dinar amb una gran rotllana de germanor tots junts.



Després de dinar els Llamps i Trons vam fer un descobriment històric! Vam anar seguint les pistes d’uns personatges del passat i desxifrant els seus missatges durant tota la tarda per fer una gran descoberta. Per altra banda, els Rovellons vam fer un joc de pistes que ens va fer anar de bòlit a primera hora de la tarda, ens ho vam passar molt bé. Més tard ens vam instal·lar a les habitacions i vam anar a berenar.




Després de jugar una estona més, vam sopar en un menjador molt curiós que tenia forma de L. Abans d’anar a dormir vam fer un joc de nit tots junts molt entretingut.


El matí següent era el dia dels innocents i ens vam llevar molt d’hora per esmorzar i marxar d’excursió a una muntanya (Creu de Gurb). A dalt, amb unes vistes molt boniques, vam dinar i vam fer uns quants jocs. 
Al arribar a la casa vam jugar una estona i després vam fer un taller molt original: amb un parell de mitjons vàrem fer un ninot de neu.

Després de sopar, vam fer vetllada fins les dotze fent diversos jocs, proves, cançons i balls.

L’últim dia vam fer les motxilles, vam fer serveis per netejar la casa entre tots, vam dinar uns macarrons deliciosos i molt tristos perquè s’havien acabat les colònies vam marxar cap a casa!

Van ser unes colònies genials!



Rovellons i Llamps i trons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada