dimarts, 16 de juny del 2015

RELAT D’UNA SETMANA DEL CIGRÓ



- Conta una vella història que fa molts i molts anys les cokes van fer la seva última setmana del cigró al mes de maig, aquell no va ser ni molt menys un moment trist ja que sabien que havien de disfrutar i gaudir molt de la setmana, perquè seria única i no es tornaria a repetir mai més... voleu saber com continua aquesta història??


- Siiiii!!


- Bé, tot va començar un diumenge, quan poc a poc els nostres grans protagonistes (les cokes i els seus dos monitors) van anar arribant i van instal·lar-se a la que per la pròxima setmana seria casa seva. Viurien, menjarien i dormirien tots junts. No tenien gaire menjar (per no dir gens) i el diumenge van demanar unes pizzes al Telepizza, estaven boníssimes! Després de veure una pel·lícula tots juntets i van anar a dormir.


- Aquí s’acaba la història..?


- No, tot just acabava de començar la setmana i encara els quedaven moltes vivències per viure i compartir... Durant la setmana les que havien d’anar a classe complien amb el seu deure d’estudiants i les altres feien la compra de provisions per tal de sobreviure a aquells dies i també es preparaven per enfrontar-se al monstre de la selectivitat, que s’anava acostant i havien de derrotar-lo! 


- Ostres... quan temps d’això de la selectivitat..!


- Si... ja us he comentat que aquesta és una història d’allò més antiga. Les tardes les passaven o bé tots junts o cadascú dedicant-se a les seves respectives obligacions.
Els àpats els preparaven una mica entre tots seguint uns menús que unes setmanes abans havien preparat i també es repartien les feines de neteja com bons germans. Va ser una setmana genial, van mirar moltes pel·lícules i capítols de plats bruts i, sobretot, van compartir estil de vida i riures.


- Sembla una gran experiència...!


-Oi tant, ells mai ho oblidaran, també va ser una manera d’acomiadar la seva etapa com a grup de nenes del MIJAC i preparar-se per ser monitores, ja que el Natxo i el Pol, els seus dos monitors, el dissabte els van fer una sessió de formació de pre-monitores on van adquirir nous coneixements sobre el MIJAC i el seu funcionament.


- Que bé, segur que van aprendre molt i ho faran genial!


- Els dies passaven volant i arribava la última nit de la setmana del cigró... dissabte, i tocava una mica de festeta per tal de despedir aquella gran setmana. Així doncs, van anar al concert d’Ebri Knight i Xeic a Stroika! Va ser una nit molt maca i s’ho van passar d’allò més bé. Finalment, l’endemà diumenge al matí van acabar de recollir i netejar el cau, van fer l’últim dinar i cadascú se’n va anar cap a casa seva... la setmana del cigró s’havia acabat.





- Ohhhhhhhhhhh!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada