dilluns, 10 de febrer del 2014

Els Pingüins i els Llamps i Trons ajuden a uns superherois per Nadal!


Els dies 3, 4 i 5 de gener els grups de Pingüins i Llamps i Trons vam anar a Rocafort. Un cop allà vam trobar a uns superherois que necessitaven la nostra ajuda, així que vam deixar tot el què teníem previst fer i ens vam posar mans a l'obra per ajudar-los. Aquí la nostra història:


Vam arribar a la casa, vam dinar uns exquisits menjars cuinats a casa nostra i tot seguit ens vam anar a instal·lar a la casa. Després vam anar a fer el joc de tarda. Primer, però, vam fer jocs perquè entre Llamps i Trons i Pingüins ens coneguéssim millor. 



Aquesta tarda va ser on ens vam trobar els superherois; Spiderman, Superman, la Dona Meravella, Catwomen i la Dona Invisible. Ens van explicar que havien trobat a faltar uns objectes d'en Batman i en Robin i que portaven dies buscant-los però no trobaven aquests objectes, així que Pingüins i Llamps i Trons, amb un mapa cada equip ens vam disposar a ajudar a aquests superherois, tot passant proves i esquivant els guardians del tros.
Després d'ajudar-los vam haver de recuperar forces així que vam berenar. Després vam continuar ajudant-los tot superant proves en una gimcana. 
Com uns autèntics superherois!!!

Després vam anar a sopar, i tot seguit vam jugar al joc de nit, en el qual vam salvar en Batman i en Robin del Joker, ja que els havia segrestat.
L'endemà, ens vam llevar, vam anar a esmorzar i en acabat vam endreçar la casa i a fer jocs de taula, ja que la pluja ens va fer la guitza una estona. Però com que som molt valents i no ens espanta res, un cop vam aconseguir fer fora la pluja, ens vam posar les nostres bambes i vam anar a caminar, tot descobrint els entorns de Rocafort. Així que vam fer via cap al Camí Ral direcció al Puig de la Balma. Vam dinar allà (acompanyats de tres superherois) i vam fer un concurs de pomes. En tornar, tot a córrer-cuita, ja que la pluja ens va tornar a fer la guitza, vam descansar una mica i després vam anar a fer un Fanalet de Nadal. Tot seguit vam fer jocs de taula, vam sopar i vam anar a fer la vetllada.




L'endemà, que era l'últim dia, ens vam llevar i vam anar a esmorzar. Després vam posar-nos a netejar la casa per deixar-la neta com una patena! Després vam fer una estona de joc lliure, vam dinar i vam esperar que ens vinguessin a recollir.






Text escrit pel grup de
Llamps i Trons.

1 comentari:

  1. Sou uns campions! Els súper herois van estar de sort de tenir a prop al Llamps i Trons i als Pingüins. Espero que ens seguiu explicant les vostres aventures!

    ResponElimina