diumenge, 12 de gener del 2014

Sortida de Nadal Cokes

Hola mijaquers i mijaqueres!

Els dies 27, 28 i 29 les Cokes vam marxar de colònies a Tavèrnoles. Aquest any però, uns dies abans, vam rebre una noticia d’un cadena espanyola, on es comentava que l’educació en el lleure del Mijac SaFa no era bona i feia perdre una generació. A continuació ens van dir que durant la nostre estada a Tavèrnoles hauríem de passar un seguit de proves per demostrar que no era cert, que érem una generació amb molta força i ganes per a aconseguir els  nostres objectius i, per tant, no érem una generació perduda.



Un cop instal·lats a la casa, se’ns va aparèixer un personatge de la cadena en qüestió que ens va reptar a tirar un mur de la casa. Ho vam aconseguir amb èxit.


La següent prova consistia a cantar diverses cançons i per acabar, vam jugar al joc del “Kiss me” i a la figa.

L’endemà al matí vam buscar el “geocaching” i el vam trobar! Val a dir que estava molt amagat. A la tarda vam dissenyar un dibuix per la paret  i tot seguit el vam dur a terme. El resultat va ser espectacular. Ens en vam sentir orgulloses.


En conclusió, van ser unes molt bones colònies on ens ho vam passar molt bé i vam demostrar que el grup de grans del Mijac SaFa està en plena forma!




Fins aviat,

Les Cokes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada