diumenge, 14 de gener del 2018

La sortida de Nadal de Llumins, Nàufrags i Pingus!


Aquestes vacances de Nadal, els Llumins, els Nàufrags i els Pingus vam decidir passar el 27, el 28 i el 29 desembre de colònies a Castelladral, una petita vila prop de Súria. Allà ens esperava un acollidor ambient nadalenc per gaudir d’aquests emotius dies tot fent xerinola i enfortint els nostres llaços. (tant els d’amistat com els dels foulards)


El primer dia després d’instal·lar-nos a l’alberg vam començar les activitats prèviament preparades i estudiades perquè els irreductibles saferus s’ho passessin d’allò més bé. Perquè els nens gaudissin més els vam separar per edats, d’una banda Llumins i Nàufrags i d’altra, Pingus, els més grans dels tres. Quan tots estàvem ja cansats de tan jugar, vam cantar les nostres cançons amb l’acompanyament dels nostres guitarristes. Després d’això, vam sopar i vam celebrar el meravellós aniversari d’en Pau Planes, de Nàufrags, i del nostre monitor Lluís Basiana.



L’endemà, ens vam llevar i vam realitzar la ja típica excursió de Nadal. Tot caminant vam recórrer els voltants de Castelladral mentre explicàvem històries i gaudíem de la natura d’hivern. Com que vam arribar molt ràpid a la casa, vam dinar allí els nostres entrepans. 







A la tarda. els més petits van construir un element decoratiu nadalenc molt rústic mentre els Pingus es formaven per fer la seva primera travessa: van aprendre a muntar tendes i a organitzar una motxilla per tal de no portar tant pes a sobre. Després de berenar, els petits van fer el joc de les cadires molta estona, sense parar i van suar de valent. Els Pingus van jugar a un Room Escape que hi havia planificat per les habitacions de la casa. Finalitzat aquest Room Escape van preparar una vetllada per la nit dels petits, així començant a tantejar el terreny d’exercir el monitoratge. 


Havent sopat, els Pingus van fer la vetllada que va agradar molt a tots. Al final els monitors van dur a terme una petita innocentada, ja que era 28 desembre, dia dels Sants Innocents. I com que tots ens vam posar una mica nerviosos vam ballar per alliberar tensions.

Després d’això, ja relaxats, vam anar a dormir. 

Malgrat ningú ho volia havia arribat l’últim dia i era hora de fer les motxilles, endreçar la casa i acabar de gaudir de les últimes estones junts. 

Tocava deixar enrere uns dies plens d’emocions, riures, amistats i molt bon rotllo! Ja estem esperant les colònies de setmana santa...





Llumins, Nàufrags i Pingus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada