dijous, 27 d’octubre del 2016

Sortida al Molí de la Roda

 Doncs sí!
Aquest passat 22 i 23 d'Octubre, des dels més grans fins als més petitots de tots, hem passat unes súper colònies de cap de setmana durant la sortida d'Inici de Curs del  Mijac Safa!

Així doncs, vam inaugruar el curs al Molí de la Roda amb moltes activitats i un dinar final de germanor amb famílies i monitors el diumenge!






Amb la motxilla carregada i el foulard al coll vem arribar a l'estació de tren, per marxar tots juntets direcció Lleida, fins a Sant Martí de Sesgaioles. I un cop alla? Una bona caminadeta fins a la casa, per fer entrar la gana per berenar. Nyamm!

Un cop berenats i descansats, ens vem instal·lar a les habitacions i vam sortir a fora, on se'ns va presentar el primer repte de la tarda.
De cop i volta ens vem veure convertits en entrenadors PokeSafa! I amb l'objectiu de capturar el màxim de bestioles possibles, vem superar tot un seguit de proves, obtenint com a recompensa les SafaBalls que ens servirien per anar de cacera.
Amb les PokeBalls sota el nostre poder, els Pokemons, que s'intentaven escapar per tot els voltants de la casa, no van tenir res a fer!

Un cop acabada la cacera, ens vem reunir per grups i cada un va pensar els objectius de l'any; Excursions, tallers, diners, actes benèfics, activitats.... quina mà d'idees!

I clar, tant pensar fa entrar gana, tots cap a sopar!

Un cop sopats i amb la panxa plena altra vegada ens vam separar per edats, i mentre els més petits ajudaven als tres porquets fer les seves cases de palla, fusta i pedra, els més grans van resoldre molts misteris i enigmes, que els van permetre entrar a la secta dels masons!

L'endemà al matí ens vem llevar amb ganes de coca i amb l'olor de la bona xocolata desfeta, que ens arribava des de la cuina. Afortunadament ningú es va cremar la llengua com diu a la cançó!

A les 11, després de fer serveis i recollir-ho tot, van començar a arribar els pares, entrenats i equipats pel súper partit monitors/pares i mares.  Aquest any van guanyar els monitors 3-2, però els hi va anar d'un pèl!

Després de veure les aventures estiuenques de tots els grups de nens al passe de fotos, vam sortir al carrer, on ens esperava un bon plat de fideuà i botifarra! Així, vam dinar tots en germanor: pares, mares, nens, nenes, germans, avis i monitors!

Com sempre, el plat fort de la tarda va ser el moment final, on els jurats del concurs de taules ben parades i pastissos (després d'una deliveració molt llarga; el nivell era molt alt aquest any!) van nomenar als premiats. Quanta expectació!

Esperem que disfrutéssiu del dia, ens veiem a la propera!

Monitors Safa




1 comentari:

  1. Moltes gràcies! La Mar s'ho va passar d'allò més bé (com sempre) i tots plegats vam gaudir d'un fantàstic diumenge.

    ResponElimina